Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Profesoara de abstinenta

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-707-283-2
Editura: Trei
Autor: Tom Perrotta
Data aparitiei: 2009
Cartea Profesoara de abstinenta scrisa de Tom Perrotta a aparut la editura Trei si face parte din Colectia Fiction Connection.

Cartea Profesoara de abstinenta scrisa de Tom Perrotta a aparut la editura Trei si face parte din Colectia Fiction Connection.

"Placerea este necesara, rusinea daunatoare, cunoasterea inseamna putere". Aceasta este deviza lui Ruth Ramsey. Profesoara de educatie sexuala intr-un liceu american, ea se trezeste tinta dezaprobarii publice, atunci cand are indrazneala de a da elevilor la clasa un raspuns un pic cam prea dezinhibat la intrebarea despre felatie pe care acestia i-o adreseaza. Partizanii puritani ai comunitatii evanghelice locale supranumite Tabernaclul Adevarului – o institutie extrem de puternica si restrictiva – se starnesc impotriva lui Ruth. Pentru a calma lucrurile, directorul liceului va trebui sa apeleze la serviciile pedagogice ale lui JoAnn Marlow, consultanta in virginitate, care va propovadui avantajele abstinentei inaintea casatoriei. Ruth nu se va lasa cu una cu doua, mai ales atunci cand il va surprinde pe Tim Mason, antrenorul de fotbal al fiicei sale si adept fidel al Tabernaclului, facand cu echipa o rugaciune in mijlocul terenului, pentru a-i multumi lui Dumnezeu. Tim Mason a fost rocker, dependent de droguri si de bautura, iar acum – atins de harul credintei – pare, cel putin pe moment, vindecat de pacatele tineretii. Ruth nu manifesta prea mare simpatie fata de misiunea rigida a Tabernaclului si imixtiunea acestuia in viata concreta a oamenilor. Motiv pentru care va starni o adevarata cruciada impotriva lui Tim. Adversari intr-un razboi cultural, cu atat mai comic cu cat "amploarea" lui este data de limitele unui orasel snob de provincie – tipic american – Ruth si Tim se sapa si se spioneaza in mod instinctiv. Dar, pe masura ce ostilitatile avanseaza, cei doi descopera cat de bine se simt impreuna.

Mai multe informatii
AutorTom Perrotta
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2009
EdituraTrei
ISBN978-973-707-283-2
Numar pagini432
Tip copertaBrosata
TraducatorProfesoara de abstinenta
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Doamna Fletcher
    Rating:
    %
    Pret standard 39,95 Lei Pret special 9,99 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.