facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 150 lei!
  • Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere

Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere

9,00 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-973- 1822-8719
Editura: M.A.S.T.
Limba: Romana

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere scrisa de Elisabeth Mayer-Reithofer a aparut la edituraM.A.S.T.

Produsele din lapte sunt de importanta maxima in alimentatia noastra zilnica. Nu trebuie mereu cumparate de la magazin pentru ca ele pot fi preparate de noi insine. Daca ne asiguram o sursa de lapte (cumparat sau de la propriile animale) putem usor concura cu oricare dintre comercianti. In aceasta carte gasiti: informatii de baza pentru prelucrarea laptelui, multe exemple practice cu indicatii pas cu pas, retete clasice si de specialitati.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...