Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Prizonierul - O poveste despre iertare, eliberare si iubire - Anand Dilvar

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-789-159-1
Editura: Lifestyle
Autor: Anand Dilvar
Data aparitiei: 2019
Cartea Prizonierul - O poveste despre iertare, eliberare si iubire scrisa de Anand Dilvar a aparut la editura Lifestyle Publishing in anul 2019 si face parte din categoria Spiritualitate.

Cartea Prizonierul - O poveste despre iertare, eliberare si iubire scrisa de Anand Dilvar a aparut la editura Lifestyle Publishing in anul 2019 si face parte din categoria Spiritualitate.

Bestseller international

Peste 1,8 milioane de exemplare vandute

O poveste despre iertare, eliberare si iubire "Nu exista soarta. Ne cream viitorul in fiecare moment al zilei." - Anand Dilvar

De la Alchimistul, nu a mai existat o lucrare spirituala care sa captiveze cu mesajul ei puternic oameni din toate culturile si care sa fi ajuns un fenomen editorial mondial, incluzand 28 de tari si 24 de limbi.

Aflat intr-o stare vegetativa in urma unui accident groaznic care i-a paralizat intreg corpul, naratorul, desi constient, nu poate sa comunice cu cei din jurul lui, asistand neputincios la ceea ce i se intampla. Izolat de familie si prieteni, el incepe o conversatie interioara cu ghidul sau spiritual, conversatie care il poarta intr-o calatorie a descoperirii de sine, trecandu-l printr-o experienta in pragul mortii si ajungand in cele din urma la o noua stare a constiintei si la o intelegere a sinelui sau profund.

Prin intermediul protagonistului acestei povesti, invatatorul spiritual Anand Dilvar dezvaluie modul in care putem depasi sentimentul de vina, ranile din trecut si cum putem ierta, pentru a intelege adevaratul sens al iubirii si pentru a descoperi scopul real al vietii noastre pe Pamant.

O carte profunda, care are puterea de a schimba vieti, menita sa ne cutremure si sa ne trezeasca, Prizonierul se adreseaza celor curajosi, capabili sa-si puna la indoiala propriile convingeri fara teama de consecinte.

Fascinatia de o viata a lui Anand Dilvar pentru filosofiile si tehnicile vechi si noi ale dezvoltarii umane l-a purtat in peste optsprezece tari, unde s-a intalnit cu invatatori spirituali in comunitatile lor. Adept al invataturilor lui Osho, a infiintat Vision Quest Centre in Valle Bravo din Mexic, un loc vizitat de oameni din toata lumea si unde, de peste cincisprezece ani, autorul desfasoara conferinte, seminare si tabere de meditatie. In Mexic, unde Prizonierul a fost adoptat ca text de studiu in universitati, autorul este invitat cu regularitate la radio si TV, pentru a vorbi despre abordarea sa privind ceea ce numeste o Revolutie in Constiinta. "O carte care merita citita si recitita de multe ori. Este o oda inchinata vietii." - Dr. Hector Salama Penhos, director, Universitatea Gestalt din America "Prizonierul este un manifest tulburator pentru libertate psihologica si spirituala, o poveste impresionanta care ajunge fara oprelisti la inima cititorului." - Roger Housden, autorul bestsellerului Ten Poems to Change Your Life "Cei mai multi oameni cad in capcana asta stupida de a acumula din ce in ce mai mult. Unii acumuleaza averi si proprietati, altii, cunostinte si titluri. Sunt paralizati de teama de a nu fi saraci, de ce spun ceilalti despre ei, de a nu fi o persoana de valoare. Nu inteleg ca nu ceea ce au ii face valorosi, ci ceea ce sunt." - Anand Dilvar

Mai multe informatii
AutorAnand Dilvar
CategorieSpiritualitate
Data aparitiei2019
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.