Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Printesa Bari

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-4457-5
Editura: Polirom
Autor: Hwang Sok-yong
Data aparitiei: 2014
Cartea Printesa Bari scrisa de Hwang Sok-Yong a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Printesa Bari scrisa de Hwang Sok-Yong a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Legenda coreeana a printesei Bari istoriseste cum cea de-a saptea fiica a unui rege este abandonata de parinti, dornici sa aiba si un fiu. Cand insa regele si regina se imbolnavesc, ghicitorii le spun ca exista o singura cale de salvare: fiica lor parasita trebuie sa caute apa vietii la marginea lumii si sa le-o aduca. Pornind de la aceasta legenda, Hwang Sok-yong tese in romanul sau o poveste despre viata grea din Coreea de Nord a anilor ’90, despre cum oamenii pot deveni fiare, despre supravietuirea intr-o lume chinuita de conflict. Eroina, cea de-a saptea fata, primeste de la bunica ei, o femeie-saman, numele Bari. Bunica este cea care o pregateste pe micuta Bari pentru calea lunga pe care o va strabate, invatand-o cu ajutorul povestilor ca nimic nu e inutil, ca rabdarea reprezinta cheia supravietuirii. Si, desi copila nu intelege mare lucru, va descoperi in China, la Londra si pe unde o mai poarta pasii, aievea si in vis, intelepciunea de a da timpului timp.

Mai multe informatii
AutorHwang Sok-yong
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2014
EdituraPolirom
Format130x200
ISBN978-973-46-4457-5
Numar pagini240
Tip copertaBrosata
TraducatorIolanda Prodan
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.