Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Pretul vietii

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-724-135-1
Editura: Allfa
Autor: Nadine Gordimer
Data aparitiei: 2009
Cartea Pretul vietii scrisa de Nadine Gordimer a aparut la editura Allfa si face parte din Colectia Literatura universala.

Cartea Pretul vietii scrisa de Nadine Gordimer a aparut la editura Allfa si face parte din Colectia Literatura universala.

Cel mai nou roman al Nadinei Gordimer, Pretul vietii, a fost scris la scurta vreme dupa disparitia sotului ei, Reinhold Cassirer si poarta amprenta unor experiente personale dar continua, totodata, pasiunea scriitoarei pentru explorarea prezentei politicului in viata de zi cu zi. Protagonistul, Paul Bannerman, este un ecologist sud-african, care incearca sa impiedice construirea unui reactor nuclear, dar ironia sortii face ca, la un moment dat, dupa ce i se confirma diagnosticul de cancer tiroidian, viata lui sa depinda tocmai de tratamentul care-l face radioactiv si periculos pentru cei din jur, zdruncinandu-i astfel convingerea ca detinea controlul asupra traiectoriei propriei vieti, in care punctele de referinta erau vocatia si casnicia. Aflat in carantina la parintii lui, omul de afaceri Adrian si avocata de succes Lyndsay, Paul se confrunta cu contradictia dintre activitatea sa de ecologist si cea a sotiei sale, director al unei agentii de publicitate. La randul lor, parintii sai isi reanalizeaza vietile, dand curs celor mai intime dorinte, de mult ingropate in tavalugul cotidianului. Un roman marca Nadine Gordimer, despre compromisul intre cursul existentei si convingerile politice.

Mai multe informatii
AutorNadine Gordimer
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2009
EdituraAllfa
ISBN978-973-724-135-1
Numar pagini216
TraducatorRaluca Tanasescu#Christian Tanasescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.