Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
42,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Povestea lui Jun Do

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-4084-3
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2013
Cartea Povestea lui Jun Do scrisa de Adam Johnson a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Povestea lui Jun Do scrisa de Adam Johnson a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Pak Jun Do are un tata autoritar, director al unui orfelinat in Coreea de Nord. Pe masura ce creste printre orfanii nevoiti sa munceasca pentru supravietuire, Jun Do isi arata loialitatea fata de conducatorii poporului si ascutimea instinctelor. Din postura lui de „cetatean umil al celei mai mari natiuni intre natiuni”, micul ambitios urca in ierarhie; devine soldat, folosit pentru lupta in intunericul tunelelor, apoi un soi de rapitor profesionist, specializat in disparitia japonezilor de pe plaje; inclinatia lui spre limbi straine il propulseaza spre meseria de transmisionist, cu misiunea de a intercepta mesajele americanilor. Trece prin tot felul de momente atroce si vede lucruri terifiante. Cu vremea, scopul supravietuirii e lasat in urma si tinarul Jun Do ajunge pe tarimul detestat, America, cu o misiune de care atirna viitorul sau: va urma fie un drum luminos, alaturi de elita maretului stat, fie disparitia intr-o mina din care nimeni nu s-a mai intors.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2013
EdituraPolirom
Format130x200
ISBN978-973-46-4084-3
Numar pagini536
Tip copertaBrosata
TraducatorMihaela Negrila
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.