Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
45,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Poveste despre dragoste si intuneric

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-689-540-1
Editura: Humanitas Fiction
Autor: Amos Oz
Data aparitiei: 2008
Cartea Poveste despre dragoste si intuneric scrisa de Amos Oz a aparut la editura Humanitas Fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Cartea Poveste despre dragoste si intuneric scrisa de Amos Oz a aparut la editura Humanitas Fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

In Israelul de la jumatatea secolului XX, micul Amos isi petrece copilaria in intimitatea cartilor, a nesfarsitelor discutii intelectuale, pasionat fiind de marile intamplari ale istoriei, de sensul lor si inconjurat de membrii familiei sale, carturari autentici, care ii insufla dorinta de cunoastere. Inzestrat cu o imaginatie debordanta, Amos transfigureaza intamplarile istoriei, al caror martor implicat este, intr-o saga incitanta, evenimentele pastrand dramatismul perceput de copilul a carui sensibilitate contrasteaza puternic cu neverosimilul celei mai tulburi perioade din istoria lumii. Astfel, insasi descoperirea lumii, primele zvacniri ale inimii si experiente dureroase, cele dintai sentimente de solidaritate sau prietenie capata cu toate proportii catastrofice, prin prisma micului Amos, a carui natura hipersensibila si introspectiva il anunta de timpuriu pe marele scriitor care avea sa devina. Acesta descopera treptat farmecul unui Israel legendar, in care miticul si realitatea se impletesc dand nastere celor mai frumoase povesti.

Mai multe informatii
AutorAmos Oz
CategorieLiteratura clasica
Data aparitiei2008
EdituraHumanitas Fiction
ISBN978-973-689-540-1
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Sa cunosti o femeie
    Rating:
    %
    29,00 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.