Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
15,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Piramida nazala a lui Keops

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-726-845-7
Editura: Limes
Cartea Piramida nazala a lui Keops scrisa de Cornel Udrea a aparut la editura Limes Cluj si face parte din Colectia Lakonia.

Cartea Piramida nazala a lui Keops scrisa de Cornel Udrea a aparut la editura Limes Cluj si face parte din Colectia Lakonia.

O noua colectie de cuvinte zambarete a celui mai titrat umorist contemporan. Dar sa-i dam cuvantul chiar autorului: “Mi-am luat gandul ca, la cei 67 de ani ai mei, sa mai devin o diva muzicala cu picioare lungi si varice fermecatoare, fiindca nu am de unde si cu ce sa ma implic in scandalul cu nuante sexuale, desparttiri brutale sau impacari in direct, la o ora de varf. Ce viasez eu, in oniricul meu nesatios, asta e cu totul altceva, treaba mea, mai ales ca nici nu o sa devina literatura sau probe la dosar. De optimist ce ma aflu, stiu sa-mi gospodaresc lacrimile de invidie si sa-mi astept momentul, marele moment cand am sa ma reped in politica, atat biologic cat si ortorinolaringologic, aratandu-le ca se poate, chiar daca n-am aprobare de la medicul de familie sa fac efort si sa mananc orice, la bufetul parlamentului sau la bufetul garii.” Cartea e presarata cu o serie de caricaturi dintr-o expozitie optimista, cu spanzuratoare, a lui Mihai Bacociu. 

Mai multe informatii
CategorieLiteratura romana
EdituraLimes
ISBN978-973-726-845-7
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.