Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Pioneze Si Hartie Albastra

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 973-50-1336-3
Editura: Humanitas
Autor: Sergiu Singer
Data aparitiei: 2006
Cartea Pioneze Si Hartie Albastra scrisa de Sergiu Singer a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Proza.

Cartea Pioneze Si Hartie Albastra scrisa de Sergiu Singer a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Proza.

Generatia mea a mai apucat, prin bunici, parinti, unchi si matusi, adunati in jurul unor mese duminicale in anii de dupa razboi, sa adulmece mireasma unei Romanii tihnite: cea interbelica. Stiu, lucrurile nu erau nici atunci chiar asa roz, viata isi avea penumbrele, asprimile si perfidiile ei. Dar, chiar la niveluri medii, exista, se pare, o reusita unanima: traiul bun, randuiala familiala, buna-crestere si bunele moravuri. La un loc, toate astea se cheama normalitate. Trebuie sa spun insa cititorului ca autorul e, in acest caz, mult mai mult decat propria lui carte: mi-a facut placere sa-l intalnesc, ca pe efigia unui tip de umanitate fara de care istoria s-ar urati si viata s-ar usca. Om de lume distins fara fasoane, rafinat fara afectare, volup-tuos, sentimental si ironic, Sergiu Singer are asupra interlocutorului un efect terapeutic: tonifica sufletul si reintemeiaza increderea in viitorul planetei. Cu oameni ca el se poate trai omeneste... ANDREI PLESU

Mai multe informatii
AutorSergiu Singer
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2006
EdituraHumanitas
Format130x200
ISBN973-50-1336-3
Numar pagini422
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.