
- Descriere
- Pareri
Detalii
Peste afumat si marinat. specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete este scrisa de Wolfgang Hauer si aparuta la EdituraM.A.S.T..
"Pestele proaspat, fie ca-l pescuim, fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii, este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald. Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat: somon, tipar, pastrav, crap, lin, biban, stiuca, platica, mreana, coregon, sturion, halibut, scrumbie, cambula . . .; aparate pentru afumat si afumatori (descrierea produselor, afumatoarea grill); construirea propriei afumatori; pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare); pestele la protap si pestele pregatit corect la gratar; specii diferite de peste in bait(de ex. garvlax-ul); cele mai bune retete pentru salate, supe si paste din peste afumat; sosuri potrivite. Cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema!"