facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 150 lei!
  • Peste afumat si marinat. specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete

Peste afumat si marinat. specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete

9,50 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-649-026-9
Editura: M.A.S.T.
Limba: Romana

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Peste afumat si marinat. specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete este scrisa de Wolfgang Hauer si aparuta la EdituraM.A.S.T..

"Pestele proaspat, fie ca-l pescuim, fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii, este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald. Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat: somon, tipar, pastrav, crap, lin, biban, stiuca, platica, mreana, coregon, sturion, halibut, scrumbie, cambula . . .; aparate pentru afumat si afumatori (descrierea produselor, afumatoarea grill); construirea propriei afumatori; pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare); pestele la protap si pestele pregatit corect la gratar; specii diferite de peste in bait(de ex. garvlax-ul); cele mai bune retete pentru salate, supe si paste din peste afumat; sosuri potrivite. Cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema!"

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...