Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Peripetiile coafezului

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-50-1511-4
Editura: Humanitas
Autor: Eduardo Mendoza
Data aparitiei: 2006
Cartea Peripetiile coafezului scrisa de Edmondo Mendoza a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Rasul lumii.

Cartea Peripetiile coafezului scrisa de Edmondo Mendoza a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Rasul lumii.

In Barcelona anilor '90 totul este in plina schimbare. Ospiciul care il adapostea pe mai vechiul nostru cunoscut, excentricul detectiv dependent de Pepsi-Cola, se transforma in centru de relaxare, iar adevaratul balamuc este orasul. O lume foarte complicata, in care inconfundabilul protagonist din Misterul criptei vrajite si Labirintul maslinelor vrea sa inceapa o noua viata. Dar, impotriva propriei vointe, se vede amestecat intr-o crima si, pentru a nu fi chiar el acuzat, trebuie sa o faca, din nou, pe detectivul. Intamplarea il arunca in mijlocul unei intrigi obscure, care abunda in femei fatale, furturi, disparitii, crime si coruptie. Intre comedie in stare pura si satira sociala, Peripetiile coafezului ofera o radiografie a societatii in continua tranzitie si o lectie demna de tinut minte: doar privind prin ochii unui nebun inocent putem pricepe ceva din nebunia lumii in care traim.

Mai multe informatii
AutorEduardo Mendoza
CategorieLiteratura de divertisment
Data aparitiei2006
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.