facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Performanta in matematica prin Concursul Euclid clasa a VII-a

Performanta in matematica prin Concursul Euclid clasa a VII-a

20,00 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-606-94116-6-7
Numar pagini: 170
Data aparitiei: 2015
Limba: Romana
Format carte: 160x240

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Lucrarea Performanta in matematica prin Concursul Euclid clasa a VII-a, de Cristina-Lavinia Savu a aparut la editura Concept Didactic.

Am dorit ca, prin aceste lucrari, sa obisnuim elevii cu toate tipurile de probleme, ceea ce incercam, de altfel, si prin subiectele pe care le propunem in cadrul concursului. Din acest motiv, fiecare culegere contine atat exercitii cu raspuns scurt sau care se rezolva prin alegerea raspunsului corect din cele date, cat si probleme cu solutie completa.
Partea de inceput se doreste a fi un suport pentru lucrul la clasa si pregatirea subiectelor I si II din cadrul concursului, astfel incat fiecare candidat sa isi asigure un punctaj de 70p. Partea de teste pentru pregatirea competitiilor poate constitui un model pentru verificarea cunostintelor prin teste de tip EUCLID.
Exercitiile propuse au si raspunsuri, cele cu grad sporit de dificultate avand rezolvari complete si detaliate, din care se pot invata tehnici de rationament si redactare. Sunt cuprinse toate testele Euclid, din primul an pana in anul 2015.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Valoare
Calitate
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...