Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
36,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Pavilionul femeilor

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-5067-5
Editura: Polirom
Autor: Pearl S. Buck
Data aparitiei: 2015
Cartea Pavilionul femeilor scrisa de Pearl S. Buck a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Pavilionul femeilor scrisa de Pearl S. Buck a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cind doamna Wu, stapina unei case de nobili dintr-o provincie chineza, implineste patruzeci de ani, hotaraste sa se retraga din dormitorul sotului si sa-i aduca acestuia o tinara concubina. Ea ramine insa administratoarea averii familiei si dirijeaza cu tact si fermitate intreaga gospodarie, incercind sa tina sub control pornirile rebele ale nurorilor si sa-si indrume fiii sa respecte vechile traditii. Numai ca acum, in secolul XX, insasi doamna Wu, o femeie educata, incepe sa puna la indoiala orinduielile din trecut. Intilnirea cu un preot strain, fratele Andre, de care ajunge sa se ataseze pe nesimtite, ii transforma radical spiritul si felul in care vede lumea. Pavilionul femeilor a fost considerat unul dintre cele mai bune romane ale lui Pearl S. Buck, iar doamna Wu este, poate, cel mai puternic personaj feminin creat de prozatoarea americana. In acelasi timp, cartea ilustreaza si framintarile unei societati traditionale aflate in pragul unei schimbari radicale, ca urmare a contactelor cu strainii si a modernizarii, ce patrunde lent, dar sigur in aceasta lume inchisa.

Mai multe informatii
AutorPearl S. Buck
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2015
EdituraPolirom
Format130x200
ISBN978-973-46-5067-5
Numar pagini384
TraducatorIoana Opait
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.