Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Pasteluri cu flori, gradini si campuri

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-8527-57-4
Editura: Casa
Autor: Harsanyi Zsuzsanna
Data aparitiei: 2014
Cartea Pasteluri cu flori, gradini si campuri scrisa de Harsanyi Zsuzsanna a aparut la editura Casa si face parte din Colectia Micul atelier.

Cartea Pasteluri cu flori, gradini si campuri scrisa de Harsanyi Zsuzsanna a aparut la editura Casa si face parte din Colectia Micul atelier.

Inca din Antichitate, in toate culturile lumii reprezentarea plantelor, in general sub forma stilizata, a servit la clasificarea acestora sau ca element decorativ. Vasele din ceramica, mozaicurile, covoarele, mai tarziu frescele, monumentele funerare, toate erau decorate cu motive florale. Reprezentarea plantelor a generat diferite sisteme de simboluri, in functie de epoca si regiune. Dupa ce ne prezinta pastelul si tehnica obtinerii lui, autoarea ne poarta prin secole, facandu-ne cunostinta cu marii maestri ai pastelului si cu lucrarile lor de exceptie. Cititorilor li se dezvaluie, treptat, tehnica fascinanta a pastelului: cum se alege hartia pentru pastel, ce este un paspartu, cum se imbina culorile, in ce consta compozitia. Pas cu pas, autoarea ne prezinta cum putem realiza pasteluri in atelier sau in aer liber, explicandu-ne in amanunt si exemplificand prin lucrarile sale, pline de delicatete si culoare, fiecare faza a modului de lucru. Lucrarea se incheie cu un mic dictionar tematic, destinat celor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele, dar si celor care intentioneaza sa se initieze in tehnica pastelului. 

Mai multe informatii
AutorHarsanyi Zsuzsanna
Data aparitiei2014
EdituraCasa
ISBN978-606-8527-57-4
Numar pagini96
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.