Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Partea ingerilor - Bruno Combes - Editura Litera

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-33-8662-6
Editura: Litera
Data aparitiei: 2022
Cartea Partea ingerilor scrisa de Bruno Combes a aparut la editura Litera in anul 2022 si face parte din categoria Beletristica.

Cartea Partea ingerilor scrisa de Bruno Combes a aparut la editura Litera in anul 2022 si face parte din categoria Beletristica.

Doua epoci, doua femei, o lectie de viata si de speranta.
Lisa si-a pierdut dorinta de a trai de la moartea accidentala a fiului ei. Impreuna cu sotul si fiica ei, paraseste Parisul pentru a se stabili intr-o ferma izolata din adancurile Perigordului, La Part des Anges, in speranta de a-si reface viata. In zadar... Pana in ziua in care Lisa descopera, ascuns in podul vechii cladiri, jurnalul lui Alice, care a trait in La Part des Anges cu optzeci de ani in urma. Pagina dupa pagina, Alice povesteste toate chinurile prin care a trecut in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, de la deportarea sotului ei in Germania pana la cele mai grele suferinte pe care a trebuit sa le indure pentru a-si salva familia. Doua suflete pierdute se intalnesc intre zidurile acestui loc misterios. In fata curajului lui Alice, va gasi Lisa puterea de a-si reconstrui viata?
 
Un roman foarte frumos si duios despre reconstructie si rezilienta. (...) Doua povesti de viata foarte emotionante, iar personajele sunt sensibile si interesante. A fost o mare placere sa regasesc stilul autorului, care m-a cucerit, desi subiectul este unul delicat de abordat. - labibliothequedebichette
Mai multe informatii
CategorieBeletristica
ColectiaBlue Moon
Data aparitiei2022
EdituraLitera
ISBN978-606-33-8662-6
Numar pagini288
Tip copertaNecartonata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.