Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Paradoxul sexelor

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-588-145-7
Editura: Curtea Veche
Autor: Susan Pinker
Data aparitiei: 2011
Cartile din Colectia Stiletto a Editurii Curtea Veche sunt exact cele pe care trebuie sa le ai dimineata in geanta, la pauza de cafea si seara la o baie calda.

Cartile din Colectia Stiletto a Editurii Curtea Veche sunt exact cele pe care trebuie sa le ai dimineata in geanta, la pauza de cafea si seara la o baie calda.

In aceasta carte vei gasi totul despre cum sa devii femeia care iti doresti sa fii. Iata o carte de pionierat si creatoare de controverse scrida de Susan Pinker. O carte care demonstreaza ca diferentele comportamentale si educationale dintre baieti si fete din scoala atunci cand acestia incep sa lucreze, se inverseaza. Comparand baietii fragili care ajung sa aiba cariere fulminante cu femeile perfect realizate profesional dar care aleg sa-si abandoneze sau plafoneze carierele, autoarea acestei carti combate cateva idei preconcepute: ca barbatii si femeile sunt echivalenti din punct de vedere biologic, ca inteligenta e singurul ingredient necesar succesului si ca femeile sunt doar niste versiuni ale barbatilor, cu aceleasi interese si scopuri in viata. Intr-un stil alert, plin de talc, cititorul este familiarizat cu ultimele descoperiri ale neurostiintei si pus in fata catorva intrebari: Sunt barbatii intradevar sexul mai slab? Ce ne spun barbatii cu dislexie sau cu sindromul Asperger despre barbatul mediu? Care dintre cele doua sexe este mai fericit la locul de munca?

Mai multe informatii
AutorSusan Pinker
CategorieDezvoltare personala
Data aparitiei2011
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.