Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Pana te voi gasi

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-54-0097-2
Editura: Rao
Autor: John Irving
Data aparitiei: 2010
Cartea Pana te voi gasi scrisa de John Irving a aparut la editura Rao si face parte din Colectia Biblioteca John Irving.

Cartea Pana te voi gasi scrisa de John Irving a aparut la editura Rao si face parte din Colectia Biblioteca John Irving.

Cel de-al unsprezecelea roman al lui Irving, Pana te voi gasi, prezinta povestea actorului Jack Burns. Mama acestuia, Alice, era o specialista in tatuaje din portul Leith. Tatal lui, William, un organist din Edinburgh dependent de tatuaje. La varsta de patru ani, Jack calatoreste impreuna cu Alice in mai multe porturi de la Marea Nordului si Baltica Copenhaga, Stockholm, Oslo, Helsinki si Amsterdam in cautarea tatalui absent. Dar Alice se dovedeste a fi o adevarata enigma, iar William nu este de gasit. Chiar si amintirile lui Jack sunt puse la indoiala. Jack Burns invata la scoli din Canada si din New England, dar este modelat de relatiile pe care le are cu femei mai in varsta. Irving reda viata de actor la Hollywood a lui Jack cu aceeasi abundenta de detalii si acelasi spectru larg de emotii pe care le foloseste pentru a descrie saloanele de tatuaj din porturile de la Marea Nordului si Baltica si muzica rasunatoare pe care Jack a auzit-o in copilarie in cateva biserici europene.

Mai multe informatii
AutorJohn Irving
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2010
EdituraRao
ISBN978-973-54-0097-2
Numar pagini900
Tip copertaBrosata
TraducatorMonica Sotirescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.