facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 150 lei!
  • Paine in cuptorul automat - Mirjam Beile - Editura MAST

Paine in cuptorul automat - Mirjam Beile - Editura MAST

Autori: Mirjam Beile
10,11 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-973-1822-00-6
Editura: M.A.S.T.
Numar pagini: 156
Data aparitiei: 2008
Limba: Romana
Traducator: Theodor Costea
Format carte: 130x198
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Paine in cuptorul automat scrisa de Mirjam Beile a aparut la edituraMAST in anul2008 si face parte din categoriaGastronomie.

Painea este un element important al alimentatiei noastre. Tocmai de aceea ar trebui sa stim ce ingrediente contine. Nu este vorba doar despre alergici, ci despre toata lumea ce vrea sa se hraneasca sanatos. In mod evident au si gusturile fiecaruia o mare importanta. De toate acestea puteti tine seama cel mai bine cu cuptorul automat. Prepararea clasica a painii este anevoioasa si obositoare. Pe langa aceasta mai sunt necesare si cunostinte privind timpul de framantare, crescutul si temperatura aluatului.

Mai simplu si mai comod este insa cuptorul automat, care preia toate sarcinile acestea istovitoare ce va ocupa timpul. Amestecat, framantat, crescut, copt - totul se desfasoara complet automat. Acest aparat va ofera paine de casa proaspata si sanatoasa cu un efort minim. Si asta nu e tot! Automatul nu face ca prin minune numai paine proaspata dupa dorintele dumneavoastra, ci poate si multe altele, cum ar fi sa framante aluatul de pizza sau, in functie de model, chiar sa prepare marmelada. Aparatul consuma intre un sfert si o jumatate din cantitatea de curent folosita de un cuptor clasic.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...