Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
103,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Pachet Atlasul ilustrat al lumii pentru copii + Enciclopedia lumii pentru copii+Enciclopedia stiintelor - Editura Corint

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-100-858-5
Editura: Corint
Pachet Atlasul ilustrat al lumii pentru copii + Enciclopedia lumii pentru copii+Enciclopedia stiintelor a aparut la editura Corint si face parte din categoria Carti pentru copii si adolescenti.
Pachet Atlasul ilustrat al lumii pentru copii + Enciclopedia lumii pentru copii+Enciclopedia stiintelor a aparut la editura Corint si face parte din categoria Carti pentru copii si adolescenti.

Pachetul include: Atlasul ilustrat al lumii pentru copii, Enciclopedia lumii pentru copii si Enciclopedia stiintelor

Atlasul ilustrat al lumii pentru copii este conceput special pentru copii, reprezinta suportul cartografic ideal pentru cei care vor sa descopere intr-un mod original fascinanta lume in care traim, in toata complexitatea ei.

Caracterul inovator al acestei carti, care constituie in acelasi timp si un util instrument de lucru pentru elevi, consta in faptul ca numeroasele harti faciliteaza intelegerea si fixarea informatiilor importante, astfel:

hartile continentelor sunt prezentate atat din punct de vedere politic, cat si fizic, cele din urma fiind imbogatite cu aspecte tematice: de la principalele resurse de subsol si activitatile economice specifice (industria, cultura plantelor, cresterea animalelor, turismul) pana la fauna predominanta;

hartile tarilor sunt prezentate individual sau grupate pe regiuni, fiecare pagina dubla-deschisa continand totodata ilustratii si explicatii - localizate pe harta sau complementare acesteia -, locuri si obiective de interes, curiozitati etc.

Enciclopedia lumii pentru copii este destinata copiilor peste opt anisi cuprinde informatii foarte variate.

Textul este accesibil, bogat in informatii, fiind insotit de imagini atragatoare, harti si diagrame. Enciclopedia este o sursa accesibila de cunostinte; tinerii o pot consulta atunci cand isi fac temele sau pentru a afla mai multe lucruri despre un anumit subiect. Exista o rubrica permanenta, intitulata "Informaii-cheie"; aici cititorul gaseste datele mai importante din text, care astfel sunt scoase in evidenta. In plus, cei interesati vor intalni, in rubrica intitulata "Cititi si", trimiteri la alte subiecte inrudite, tratate in carte.

In Enciclopedia lumii pentru copii, exista:

Opt domenii de interes, despre care vetio afla mai multe lucruri interesante

Texte clare si concise

Fotografii color, harti si diagrame

Rubrica "Informatii-cheie"

Caseta "Cititi si"- trimiteri la subiecte inrudite

Un index care va ajuta sa gasiti mai usor ceea ce va intereseaza.

Enciclopedia stiintelor pentru copii ofera informatii numeroase, bine documentate si actuale despre lumea in care traim, explicate pe intelesul lor.

Sunt prezentate stelele si galaxiile, sistemul solar, Pamantul si Luna, fenomenele naturale, corpul uman, animalele si vegetatia, climatele, continentele lumii, religia, limbile si scrierea, masurarea timpului, cinematograful si instrumentele muzicale, transporturile de-a lungul timpului, istoria omenirii si multe altele.

Cadrele didactice si parintii vor descoperi in aceasta extraordinara aparitie editoriala un adevarat auxiliar scolar. Multitudinea ilustratiilor, hartile tematice si explicatiile lor fac din Enciclopedia stiintelor un adevarat instrument de lucru pentru elevi, care-i ajuta sa asimileze cu usurinta toate informatiile.

Mai multe informatii
EdituraCorint
Format210 x 290
ISBN978-973-100-858-5
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.