facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Organizarea agentiei de turism - manual pentru clasa a XI-a

Organizarea agentiei de turism - manual pentru clasa a XI-a

15,99 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-973-1760-29-2
Editura: CD Press
Numar pagini: 95
Data aparitiei: 2007
Limba: Romana
Format carte: 210x280

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Lucrarea Organizarea agentiei de turism - manual pentru clasa a XI-a, realizata de Stefania Mihai, Valentina Capota si Carmen Ionesti a aparut la editura CD Press.

Aceasta carte abordeaza intr-un stil modern problematica actuala a organizarii unei agentii de turism, oferind instrumentarul necesar formarii unor priceperi si deprinderi adecvate pentru obtinerea calificarii profesionale de tehnician in turism.
In realizarea manualului s-a urmarit, pe de o parte, asigurarea invatarii centrate pe elev si pe de alta parte, formarea acestora pentru piata fortei de munca.
Elementul distinctiv al acestui manual o reprezinta modul de abordare a problematicii organizarii unei agentii de turism. Astfel, pentru a lega cat mai bine partea teoretica cu cea practica s-a realizat o prezentare paralela a structurii tehnice a agentiei de turism asa cum este ea evidentiata in literatura de specialitate si asa cum este intalnita in activitatea practica din Romania, aceasta fiind insotita de multiple comentarii si exemplificari.
Trebuie evidentiat faptul ca realizarea acestui manual s-a bazat pe consultarea unor specialisti din mediul profesional, directori ai unor agentii de turism din Bucuresti.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...