Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
9,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Orchestra portocalie

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-23-1982-6
Editura: Cartea romaneasca
Autor: Veronica D. Niculescu
Data aparitiei: 2008
Cartea Orchestra portocalie scrisa de Veronica D. Niculescu a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Cartea Orchestra portocalie scrisa de Veronica D. Niculescu a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Ce poate face o femeie care se teme sa nu il piarda pe barbatul iubit? Cum sa se apere de „orchestra” de trupuri ademenitoare care cinta de jur imprejur? Dar ce va face cind, scaldata in divina lumina a dragostei, sub acest neasteptat urias reflector, va auzi cintind nu imprejur, ci in ea insasi o intreaga orchestra, pe o mie de voci? Carei voci i se va supune? Orchestra portocalie reuneste unsprezece povestiri, subtil inlantuite intre ele de catre personaje care, pastrind anumite elemente comune, trec dintr-o poveste in alta.. O carte cu acvarii gigantice in care madone plutesc sub cupole de apa, femeile privesc cu pofta alte femei doar pentru a-si intelege barbatii, si tot ele poarta intr-insele si fragilele adolescente ce-au fost. O carte despre insatiabila noastra nevoie de dragoste, cel mai adesea dominata de spaima de-a pierde fiinta iubita. Veronica D. Niculescu ne sopteste sa nu confundam linistea cu fericirea, ne indeamna sa fisuram sfera iubirii, macar si pentru a vedea ce culoare are lichidul care curge din ea.

Mai multe informatii
AutorVeronica D. Niculescu
CategorieLiteratura romana
Data aparitiei2008
EdituraCartea romaneasca
Format130x200
ISBN978-973-23-1982-6
Numar pagini216
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.