Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
46,89 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Operele alese ale lui T.S. Spivet

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-1984-59-9
Editura: Vellant
Autor: Reif Larsen
Cartea Operele alese ale lui T.S. Spivet scrisa de Reif Larsen a aparut la editura Vellant si face parte din Colectia Literatura.

Cartea Operele alese ale lui T.S. Spivet scrisa de Reif Larsen a aparut la editura Vellant si face parte din Colectia Literatura.

Ocupatia preferata a lui T.S. Spivet este cartografia, disciplina in care exceleaza, fie ca e vorba de redarea apelor curgatoare din nordul Montanei, sau de reprezentarea grafica a conversatiilor din timpul cinei. Insa, cand cei de la Institutul Smithsonian il suna pentru a-l anunta ca va primi prestigiosul Premiu Baird, T.S. nu are curajul sa le marturiseasca varsta sa reala, in totala discordanta cu CV-ul incarcat. Asa ca porneste intr-o adevarata odisee cu trenul de marfa de-a lungul Americii pentru a ajunge la Washington si a-si ridica premiul. Este un itinerar al descoperirii de sine, dar si o simfonie a topografiei, geologiei si a istoriei americane, de la indienii navajo la McDonalds-urile care il fascineaza pe T.S. cu tridentul lor de lumina. Sunt listele si hartile suficiente in explicarea lumii si a propriei familii? Dupa o traversare de la vest la est a Americii, T.S. realizeaza ca, in ciuda rigorii sale analitice, lumea din jurul sau ramane un mister. Operele alese ale lui T.S. Spivet spun o poveste extraordinara: captivanta, fermecatoare, amuzanta si atat de emotionanta. O poveste despre misterele vietii, mari sau marunte, si despre cum incearca un baiat cu un telescop, patru compasuri si un teodolit sa le descifreze.

Mai multe informatii
AutorReif Larsen
CategorieLiteratura contemporana
EdituraVellant
Format200x240
ISBN978-973-1984-59-9
Numar pagini390
TraducatorBogdan Perdivara
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.