Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
18,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Oameni buni si oameni de bine

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-4183-3
Editura: Polirom
Autor: Iris Murdoch
Data aparitiei: 2014
Cartea Oameni buni si oameni de bine scrisa de Iris Murdoch a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Top 10+.

Cartea Oameni buni si oameni de bine scrisa de Iris Murdoch a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Top 10+.

Oameni buni si oameni de bine este unul dintre romanele cele mai dinamice si mai captivante ale autoarei: folosind ca pretext o trama politista, cu accente gotice, romanciera pune in scena o intreaga lume, cu personaje dintre cele mai diverse. Sinuciderea misterioasa a unui inalt functionar guvernamental pasionat de magia neagra declanseaza o ancheta interna, cu care este insarcinat protagonistul cartii, John Ducane. Dar, pe masura ce-si desfasoara investigatia, acesta descopera totodata viata ascunsa a apropiatilor sai: santaj, frustrari adolescentine, obsesii erotice, iubiri nemarturisite. In universul construit de Iris Murdoch, valori individuale fundamentale precum iubirea sau prietenia se confrunta cu valorile morale ale societatii - legea, dreptatea, ordinea. Cu slabiciunile si pacatele lor, dar si cu puterea de a iubi si de a se sacrifica.

Mai multe informatii
AutorIris Murdoch
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2014
EdituraPolirom
ISBN978-973-46-4183-3
Numar pagini424
Tip copertaBrosata
TraducatorAnca-Gabriela Sarbu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.