Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

O viata marunta - Hanya Yanagihara - Editura Litera

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-33-4563-0
Editura: Litera
Autor: Hanya Yanagihara
Data aparitiei: 2019
Cartea O viata marunta scrisa de Hanya Yanagihara a aarut la editura Litera in anul 2019 si face parte din categoria Beletristica.

Cartea O viata marunta scrisa de Hanya Yanagihara a aarut la editura Litera in anul 2019 si face parte din categoria Beletristica.

Patru absolventi ai unui mic colegiu din Massachusetts – debusolati, fara un ban in buzunar si sustinuti doar de prietenia si ambitia lor – se muta la New York pentru a-si face o situatie.

Cei patru sunt chipesul Willem, care-si doreste sa devina actor; JB, un pictor nascut in Brooklyn care incearca sa patrunda in lumea artei; Malcolm, un arhitect frustrat angajat la o firma importanta; si Jude, o minte sclipitoare, dar un individ retras si enigmatic, in jurul caruia graviteaza toti ceilalti.
De-a lungul anilor, relatiile dintre ei se adancesc si se complica, insa provocarea cea mai mare pentru ei ramane Jude, ajuns cu timpul un avocat extrem de talentat, insa din ce in ce mai instabil, cu mintea si trupul insemnate de o copilarie cumplita, de o trauma pe care se teme ca nu o va putea depasi niciodata.
O viata marunta este un roman de o extraordinara forta si emotie despre legaturile indisolubile ale prieteniei si despre limitele rezistentei umane.
"Romanul Hanyei Yanagihara este un studiu magistral despre suferinta si prietenie, scris cu o inteligenta si o profunzime psihologica atat de neobisnuite, incat va ramane unul dintre etaloanele cu care vor fi masurate toate celelalte romane pe aceeasi tema." - Wall Street Journal
Mai multe informatii
AutorHanya Yanagihara
CategorieBeletristica
ColectiaCarte pentru toti
Data aparitiei2019
EdituraLitera
Format165x110
ISBN978-606-33-4563-0
Numar pagini1024
Tip copertaNecartonata
TraducatorAdriana Badescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.