Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

O vara fara barbati. Editia 2013

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-3484-2
Editura: Polirom
Autor: Siri Hustvedt
Data aparitiei: 2013
Cartea O vara fara barbati scrisa de Siri Hustvedt a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea O vara fara barbati scrisa de Siri Hustvedt a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Scrisa la persoana intii, cu un rafinament si o finete remarcabile, O vara fara barbati este o carte despre des­coperirea sinelui feminin, despre diferentele dintre sexe, despre maturizare si recuperare, o remarcabila cufundare in universul profund al feminitatii. Mia Fredricksen, personajul principal din O vara fara barbati, pare o femeie implinita. Ajunsa la cincizeci si cinci de ani, are o cariera universitara, este o poeta cu un oarecare renume si are o fiica fermecatoare, care e actrita. Insa romanul debuteaza cu naruirea universului stabil al eroinei: dupa treizeci de ani de casnicie, sotul ei, Boris Izcovich, o paraseste, spunindu-i ca vrea sa ia o pauza. Numai ca Mia afla ca „pauza” este o colega a acestuia, cu douazeci de ani mai tinara. Dupa o cadere nervoasa, Mia se intoarce peste vara in Bonden, orasul copilariei ei, unde se integreaza intr-un univers exclusiv feminin, in care idiosin­craziile si obsesiile batrinelor dintr-un azil alterneaza cu vitali­tatea si cruzimea copilareasca ale unui grup de fetite carora le preda un curs de poezie. 

Mai multe informatii
AutorSiri Hustvedt
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2013
EdituraPolirom
Format130x200
ISBN978-973-46-3484-2
Numar pagini192
Tip copertaBrosata
TraducatorVeronica D. Niculescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.