Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
10,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

O lume de lepadat

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-726-405-6
Editura: Limes
Autor: Gellu Dorian
Cartea O lume de lepadat scrisa de Gellu Dorian a aparut la editura Limes Cluj si face parte din Colectia Romanul romanesc al secolului XXI.

Cartea O lume de lepadat scrisa de Gellu Dorian a aparut la editura Limes Cluj si face parte din Colectia Romanul romanesc al secolului XXI.

"Pe pietonalul din centrul orasului Botosani se perinda, inchipuita prin reducerea la scara, o parte a societatii romanesti, mereu deambulanta in cautarea unui rost si nestiind incotro se indreapta. Este o lume a fostilor si actualilor privilegiati si vitregiti, aflata, vai!, in tranzitia eternizata si resimtita felurit. in aceasta "lume de lepadat", un securist in rezerva, incercat de sentimentul inutilitatii si cu teama de scoatere la iveala a dosarelor CNSAS si, implicit, a crimelor sale, isi verifica nostalgic vechile reflexe profesionale. Alaturi ii sunt, nutrind acelasi destin, fosti colaboratori si turnatori, dar si alti santajati ori corupti care pot (si) acum actiona sub acoperire. Din insula noastra de latinitate scufundata in oceanul slav, privirile romancierului sunt aruncate si inspre peninsula italica, prin intermediul unei moldovence oneste, aflata in cautarea unui taram al fagaduintei." (Vasile Spiridon)

Mai multe informatii
AutorGellu Dorian
CategorieLiteratura romana
EdituraLimes
ISBN978-973-726-405-6
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. La locul meu - Gellu Dorian - Editura Rocart
    Rating:
    %
    Pret standard 25,00 Lei Pret special 21,25 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.