Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

O companie nelinistitoare

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-50-1492-6
Editura: Humanitas Fiction
Autor: Carlos Fuentes
Data aparitiei: 2007
Cartea O companie nelinistitoare scrisa de Carlos Fuentes a aparut la editura Humanitas fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Cartea O companie nelinistitoare scrisa de Carlos Fuentes a aparut la editura Humanitas fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

O companie nelinistitoare este un fascinant volum de nuvele pe care maestrul mexican Fuentes il dedica imaginarului supranatural. Miturile vechi de cand lumea sunt transplantate, intr-o serie de naratiuni pline de tensiune, in universul aparent profan si pozitivist al zilelor noastre. Fie ca se adapostesc in desertul mexican, fie ca bantuie in furnicarul marilor orase, fortele nenumite care pandesc dincolo de hotarul lumii perceptibile invadeaza vietile personajelor, revelandu-le acestora dimensiuni nebanuite, taramuri fantastice si nebunesti. Cele sase nuvele ale lui Fuentes ("Indragostitul de teatru", "Pisica mamei mele", "O companie placuta", "Calixta Brand", "Frumoasa adormita" si "Vlad" -- o terifianta transpunere a povestii lui Dracula in spatiul latino-american) dezvaluie tot atatea ipostaze ale unui imaginar abisal in care spiritul omenesc oscileaza intre angoasa si speranta.

Mai multe informatii
AutorCarlos Fuentes
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2007
EdituraHumanitas Fiction
Format130x200
ISBN978-973-50-1492-6
Numar pagini256
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.