Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
22,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Nunta la malul marii

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-588-253-9
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2011
Nunta la malul marii de Abdelkader Benali,aparut la Editura Curtea Veche, este o povetire care se petrece intr-un satuc marocan, scaldat din belsug de soare si vrajit de apropierea marii in care urmeaza sa aiba loc o nunta

Nunta la malul marii de Abdelkader Benali,aparut la Editura Curtea Veche, este o povetire care se petrece intr-un satuc marocan, scaldat din belsug de soare si vrajit de apropierea marii in care urmeaza sa aiba loc o nunta. Invitatii – rude si cunoscuti, vecini, prieteni – se aduna cu mare entuziasm ca sa participe la acest eveniment. Absent este tocmai mirele, un chefliu simpatic si neserios care nu vrea sa accepte viata de om insurat, iar in cautarea lui, pentru a mai salva ceva din ceremonia ratata, este trimis un nepot tanar si cu mult simt de observatie.
Povestea cu iz de roman politist se aseamana cu un delirant road movie oriental, cu surprize in lant, soferi de taxi (aproape) clarvazatori, negustori, sarlatani, cersetori, case in care moralitatea este indoielnica. O lume colorata, zgomotoasa, pasionala, zugravita in culori tari, ironii muscatoare si umor negru. Finalitatea este un soi de Macondo magrebian nostalgic si amuzant totodata, dar un Macondo in care toata lumea viseaza sa plece in Vest.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2011
EdituraCurtea Veche
Format204x127
ISBN978-606-588-253-9
Numar pagini176
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.