Scrieti o recenzie
Nucul. Proprietati si retete cu nuci - Eisenstock Ildiko - Editura Casa
Cartea Nucul. Proprietati si retete cu nuci scrisa de Eisenstock Ildiko a aparut la editura Casa in anul 2016 si face parte din categoria gastronomie.
Lucrarea de fata contine deopotriva atat informatii despre nuc, morfologia, cultura, familia, recoltare, compozitia miezului de nuca, nuci verzi, uleiul de nuca, tratamente naturiste si remedii populare, cat si retete in compozitia carora se poate utiliza acest aliment miraculos, incepand de la salate si sandvisuri, pana la supe sau desert.
Sadeste nuci cu gandul la viitor!
Nu stati pe ganduri, asezati-va comod, la umbra, sub coroana generoasa a unui nuc, si rasfatati-va, gustand, preparatele minunate prezentate in retetele din carte.
Va dorim succes in realizarea lor si pofta buna!
Autor | Eisenstock Ildiko |
---|---|
Categorie | Gastronomie |
Colectia | Camara bunicii |
Data aparitiei | 2016 |
Editura | Casa |
Format | 165 x 235 |
ISBN | 978-606-787-004-6 |
Numar pagini | 112 |
Tip coperta | Necartonata |
Traducator | Flavia Marinescu |
Ratings & Reviews
Scrieti o recenzie