Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
12,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Noile suferinte ale tanarului

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 973-50-1262-6
Editura: Humanitas
Autor: Ulrich Plenzdorf
Data aparitiei: 2006
Cartea Noile suferinte ale tanarului scrisa de Ulrich Plenzdorf a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Cartea de pe noptiera.

Cartea Noile suferinte ale tanarului scrisa de Ulrich Plenzdorf a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Cartea de pe noptiera.

Tanarul W. este un personaj atasant, din categoria celor cu care cititorii se simt imediat solidari. Nonconformist autentic pentru ca se ia numai dupa eroii lui: Holden si Werther, inchipuiti-va asadar viata lui Holden Caulfield, adolescentul din romanul lui Salinger, petrecuta in jumatatea de Berlin care era capitala Germaniei Democrate. Sau inchipuiti-va, in acelasi cadru, suferintele amoroase ale tanarului Werther din romanul lui Goethe. Veti avea deja o idee despre noile suferinte ale lui Edgar Wibeau, baiatul de 17 ani care fuge de-acasa si considera ca blugii nu sunt niste pantaloni, ci o atitudine, o stare de spirit. Dar surpriza cartii este alta si o veti descoperi dupa primele 4 pagini. Observatia criticului: In ciuda titlului, personajul e influentat mai mult de Salinger decat de Goethe. Observatia tanarului W.: Daca vrei sa fii sigur ca ti-ai ales bine perechea, exista o proba "de cand lumea" - sa radeti de aceleasi lucruri.

Mai multe informatii
AutorUlrich Plenzdorf
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2006
EdituraHumanitas
ISBN973-50-1262-6
Numar pagini162
Tip copertaBrosata
TraducatorAndrei Anastasescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.