Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Noaptea trecuta la Chateau Marmont

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-1863-7
Editura: Polirom
Autor: Lauren Weisberger
Data aparitiei: 2011
Cartea Noaptea trecuta la Chateau Marmont scrisa de Lauren Weisberger a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Chic.

Cartea Noaptea trecuta la Chateau Marmont scrisa de Lauren Weisberger a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Chic.

Captivant si tulburator, romanul lui Lauren Weisberger este o poveste despre gustul amar al celebritatii. In cel mai recent roman al sau, Lauren Weisberger abordeaza cu subtilitate si umor teme de actualitate precum pretul succesului in societatea contemporana si efectele dezastruoase ale faimei asupra relatiilor de cuplu, descriind peripetiile amuzante prin care trece o pereche proaspat casatorita, a carei fericire incepe sa se clatine sub presiunea celebritatii capatate peste noapte. Brooke si sotul ei duc o viata vesela si multumita in New York, insa lucrurile iau o intorsatura dramatica in momentul in care cariera de muzician a lui Julian incepe sa ia avant - cei doi se vad tot mai rar din cauza plecarilor lui in turnee, se trezesc hartuiti fara incetare de paparazzi si ajung sa descopere ca intimitatea incantatoare a relatiei lor a disparut.

Mai multe informatii
AutorLauren Weisberger
CategorieLiteratura de divertisment
Data aparitiei2011
EdituraPolirom
Format106x180
ISBN978-973-46-1863-7
Numar pagini468
Tip copertaBrosata
TraducatorMadalina Andrei
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.