Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
23,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Nimic nu e intamplator - Coincidente si destin

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-50-5746-6
Editura: Humanitas
Autor: Robert H. Hopcke
Data aparitiei: 2017
Cartea Nimic nu e intamplator - Coincidente si destin scrisa de Robert H. Hopcke a aparut la editura Humanitas si face parte din categoria dezvoltare personala.

Cartea Nimic nu e intamplator - Coincidente si destin scrisa de Robert H. Hopcke a aparut la editura Humanitas si face parte din categoria dezvoltare personala.

Lucrarea de fata prezinta o serie de povesti, experiente personale, relatari ale celor implicati sau exemple extrase din lucrarile aparute despre sincronicitate, limita dintre imaginar si real. Prin intermediul acestor experiente prezentate, autorul face o invitatia cititorilor de a face o retrospectie asupra propriilor experiente. Fragment din lucrare: Exista perioade cand viata pare asezata si ne bucuram de o relativa stabilitate. In plan personal suntem impacati, relatiile si activitatea profesioanal merg bine. chiar daca n-am ajuns in al noualea cer, suntem destul de multumiti, iar grijile si temerile par suficient de indepartate pentru a nu ne tulbura cursul vietii de zi cu zi. Dar, dupa cum sti cu totii, exista alte perioade cand fie ca stabilitatea nu ne mai multumeste si simtit ca trebuie sa schimba ceva intr-o viata care a devenit plictisitoare si anchilozata, fie ca evenimente asupra carora n-avem niciun control vin sa tulbure o viata cu care suntem impacati.

Mai multe informatii
AutorRobert H. Hopcke
CategorieDezvoltare personala
Data aparitiei2017
EdituraHumanitas
ISBN978-973-50-5746-6
Numar pagini229
Tip copertaBrosata
TraducatorAlexandru David
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.