Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Nimeni nu se salveaza singur

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-3738-6
Editura: Polirom
Autor: Margaret Mazzantini
Data aparitiei: 2013
Cartea Nimeni nu se salveaza singur scrisa de Margaret Mazzantini a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Nimeni nu se salveaza singur scrisa de Margaret Mazzantini a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Margaret Mazzantini ne ofera in Nimeni nu se salveaza singur un roman care echivaleaza cu autobiografia sentimentala a unei generatii. O carte curajoasa despre obstacolele iubirii in vremea noastra. Delia si Gaetano erau cindva un cuplu. Acum trebuie sa invete sa-si uite, fiecare, perechea si deprinderile. Stau amindoi intr-un restaurant, la putin timp dupa ce au distrus ceea ce fusese o familie. Delia si Gaetano sint inca tineri – au treizeci si ceva de ani, o virsta la care poti s-o iei oricind de la capat. Ar vrea sa se impace, insa problemele din trecut, revelate in flashbackuri succesive, ii bintuie. Dar unde au gresit? Problema e ca nici unul nu stie. Pasiunea de la inceput si furia de la sfirsit sint inca la fel de prezente. Crescuti intr-o epoca in care totul pare sa fi fost deja spus, schimba intre ei cuvinte ce nu reusesc sa dea glas singuratatii, dorintelor lor, pentru ca traiesc in confuzia unui soi de analfabetism afectiv. Povestea unui cuplu ca multe altele, un cuplu ca noi, contemporan cu noi.

Mai multe informatii
AutorMargaret Mazzantini
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2013
EdituraPolirom
Format130x200
ISBN978-973-46-3738-6
Numar pagini208
Tip copertaBrosata
TraducatorGabriela Lungu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.