Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Nihal de pe Pamantul Vantului, Cronicile Lumii Pamantene, Vol. 1

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-103-918-3
Editura: Rao
Autor: Licia Troisi
Data aparitiei: 2009
Cartea Nihal de pe Pamantul Vantului scrisa de Licia Troisi a aparut la editura Rao si face parte din Seria Cronicile Lumii pamantene.

Cartea Nihal de pe Pamantul Vantului scrisa de Licia Troisi a aparut la editura Rao si face parte din Seria Cronicile Lumii pamantene.

Cartea este primul volum al seriei Cronicile Lumii pamantene. Nihail este cu adevarat ciudata. In Lumea Pamanteana, nimeni nu este ca ea: ochi mari violet, urechi ascutite, plete albastre. A fost crescuta de un faurar de arme si traieste intr-unul din orasele turn din Pamnatul Vantului, jucandu-se de-a razboiul cu prietenii de varsta ei, care si-au ales-o drept sef datorita fortei si agilitatii ei. Dar totul se schimba pe neasteptate cand Pamantul Vantului este atacat de Tiran, despotul care a cucerit deja cinci din cele opt Pamanturi care alcatuiesc Lumea Pamanteana. Sunt in van rezistenta armatei popoarelor libere si priceperea vrajitorilor care incearca sa apere orasul cu forta descantecelor. Lui Nihal nu ii mai ramane altceva de facut decat sa devina un razboinic adevarat si sa-i apere pe nevinovati chiar cu riscul de a cadea in mainile Tiranului.

Mai multe informatii
AutorLicia Troisi
CategorieLiteratura de divertisment
Data aparitiei2009
EdituraRao
ISBN978-973-103-918-3
Numar pagini320
Tip copertaBrosata
TraducatorMarina Loghin
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.