Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Nesuferitele zile de luni

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-689-268-4
Editura: Humanitas Fiction
Data aparitiei: 2008
Cartea Nesuferitele zile de luni scrisa de Arnon Grunberg a aparut la editura Humanitas fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Cartea Nesuferitele zile de luni scrisa de Arnon Grunberg a aparut la editura Humanitas fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Povestea satirica si induiosatoare a unei vieti tinere, disperate, care isi pierde linistirea in vartejul celor mai surprinzatoare placeri. Roman tradus in peste cincisprezece tari si distins cu Premiul Anton Wachter pentru cel mai bun roman in proza din spatiul de limba neerlandeza. Cavalcada existentei tanarului Arnon incepe dupa ce renunta la liceu pentru o viata diurna petrecuta la slujbe plicticoase si una nocturna, marginala, pe strazile din Amsterdam, unde sexul e moneda de schimb. Ca sa-si omoare timpul, bate barurile si restaurantele hotelurilor la moda si pleaca fara sa-si plateasca nota, vrea sa incerce toate cocteilurile din lume, frecventeaza prostituate nu cu mult mai in varsta sau mai experimentate decat el. In periplul lui inocent si aparent fara tinta, se ascund tristetea si angoasele unui tanar caruia sensibilitatea exacerbata ii alimenteaza setea de aventura. Si, fiindca viata familiala ii este refuzata (traiul alaturi de un tata alcoolic si o mama care sparge farfurii la nervi are accente de umor neagru a la Woody Allen), Arnon incearca sa-si gaseasca fericirea suindu-se din mers in caruselul comediei umane si sperand intr-un final fericit.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2008
EdituraHumanitas Fiction
Format130x200
ISBN978-973-689-268-4
Numar pagini280
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.