Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
9,50 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Navala apelor

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-50-1409-4
Editura: Humanitas
Autor: Evgheni Zamiatin
Data aparitiei: 2006
Cartea Navala apelor scrisa de Evgheni Zamiatin a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Cartea de pe noptiera.

Cartea Navala apelor scrisa de Evgheni Zamiatin a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Cartea de pe noptiera.

Un loc uitat de lume, un loc unde nu se intampla nimic notabil. Poate de aceea pasiunile oamenilor devin evenimente. Un loc unde se vorbeste in monosilabe. Poate de aceea limbajul trupului e atat de violent. Un loc in care traieste Sofia cu barbatul ei, Trofim Ivanovici. Dar, de cand femeia isi convinge barbatul sa o ia de suflet pe frumoasa Ganka, sa le tina loc de copil, multe se schimba in casa lor. Din acea clipa fiecare din cei trei se va lasa condus numai de instinct. Si, cand navalesc apele, apare prilejul. Navala apelor este una din micile capodopere ale marii literaturi ruse. Observatia criticului: Este un roman puternic, al tacerilor care se aud. Sofia tace cel mai dramatic. La durerea ei si mai ales la bucuria ei, iti vine sa-ti astupi urechile.

Mai multe informatii
AutorEvgheni Zamiatin
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2006
EdituraHumanitas
ISBN978-973-50-1409-4
Numar pagini78
TraducatorGabriela Russo
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.