Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
30,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Naufragiatii din Braila

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-726-823-5
Editura: Limes
Autor: Elena Nentwing-Dumitrescu
Cartea Naufragiatii din Braila scrisa de Elena Nentwing-Dumitrescu a aparut la editura Limes Cluj si face parte din Colectia Romanul romanesc al secolului XXI.

Cartea Naufragiatii din Braila scrisa de Elena Nentwing-Dumitrescu a aparut la editura Limes Cluj si face parte din Colectia Romanul romanesc al secolului XXI.

Este romanul de debut al Elenei Nentwig-Dumitrescu, o soprana celebra, cu o cariera internationala extraordinara, inzestrata si cu un puternic talent literar “Craii de Curtea-noua: Marin, Jean si Dan. Trei frumoase anomalii umane, in uriasa, nivelata, sufocanta curte a comunismului anilor ’80. Naufragiatii Elenei Netwig au caracter, umor si, mai ales, talentul de a transforma pizma in arta, punandu-se de-a curmezisul sistemului cu gratie. Luptand cu Securitatea, cu nedreptatea, cu mizeria dar si cu propriile limite, ei navigheaza impotriva curentului. Cu ce se aleg? La o prima vedere, cu nimic. Unul se sinucide, altul dispare, in fine, ultimul se transforma din actor de provincie in actoras de Bucuresti. Pe scara performantelor socio-profesionale, constatam trei esecuri. Pe cea morala, un triumf al omenescului, al normalitatii, al puterii vindecatoare a prieteniei. Totul pe fundalul unei Braile care aminteste de Panait Istrati. Romanul Elenei Netwig are desfasurari rocambolesti, evoca cinematografic, se citeste cu pofta, pana intr-atat incat ai vrea sa afli ca are un sequel.” (Daniel Niculescu) 

Mai multe informatii
AutorElena Nentwing-Dumitrescu
CategorieLiteratura romana
EdituraLimes
ISBN978-973-726-823-5
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.