Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
Pret standard 39,99 Lei Pret special 27,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Natura moarta cu ciori, Pendergast, Vol. 4

Rating:
%
Fara stoc
Cartea Natura moarta cu ciori scrisa de Douglas Preston si Lincoln Child a aparut la editura Rao si face parte din Seria Pendergast.

Cartea Natura moarta cu ciori scrisa de Douglas Preston si Lincoln Child a aparut la editura Rao si face parte din Seria Pendergast.

Cartea este al patrulea volum din seria Pendergast. Medicine Creek - o insula de liniste din Kansas, pierduta intr-o mare de porumb, un orasel unde nu mai fusese ucis nimeni din anii Prohibitiei - este zguduit la inceputul mileniului trei de un sir de crime salbatice, bizare, care ii poarta pe localnici cu gandul la o legenda veche si la un blestem tot atat de vechi. Cele dintai ecouri ale primei crime il aduc la fata locului pe agentul special FBI Pendergast, dornic sa-si petreaca zilele de concediu rezolvand cazul. In oraselul in decadere, al carui unic sprijin e o uzina de prelucrare a carnii, deja in declin, a carui unica atractie, acum aproape cazuta in uitare, sunt Cavernele lui Kraus si a carui unica speranta e gazduirea unei culturi experimentale de porumb, Pendergast isi desfasoara ancheta infruntand ostilitatea serifului Hazen si neputandu-se baza decat pe ajutorul lui Corrie, o adolescenta cu probleme. Si lucrurile se precipita intr-o noapte bantuita de rafalele unei furtuni de nisip si de amenintarea unei tornade...

Mai multe informatii
AutorLincoln Child, Douglas Preston
CategorieLiteratura de divertisment
Data aparitiei2009
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Labirintul albastru - Preston & Child - Editura Rao
    Rating:
    %
    Pret standard 35,00 Lei Pret special 24,50 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.