Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
38,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Napoleon. Nemuritorul din Sfanta Elena Vol. 4

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-724-360-7
Editura: Allfa
Autor: Max Gallo
Data aparitiei: 2013
Cartea Napoleon. Nemuritorul din Sfanta Elena Vol. 4 scrisa de Max Gallo a aparut la editura Allfa si face parte din Colectia Roman istoric.

Cartea Napoleon. Nemuritorul din Sfanta Elena Vol. 4 scrisa de Max Gallo a aparut la editura Allfa si face parte din Colectia Roman istoric.

In 1812 Napoleon isi face intrarea in Moscova, in fruntea Marii Armate. Urmeaza campaniile din Germania si Franta. In 1821, parasit de toti, Vulturul isi gaseste sfarsitul in Sfanta Elena. Marele general imbatraneste, campaniile il secatuiesc si trupul incepe sa-l tradeze. Napoleon refuza sa capituleze. si totusi, in absenta lui Imperiul e slabit, iar intrigantii isi unesc fortele. Aliatii si camarazii bat in retragere, Senatul ii pregateste caderea. Potentatii zilei se grabesc sa se prosterneze in fata lui Ludovic al XVIII-lea. Steaua lui Napoleon incepe sa apuna. Trece de la triumful absolut la abdicare si umilinta. Trimis cu forta in insula Elba, tanjeste sa-si vada sotia si fiul, pe care imparatul Austriei ii tine departe de el. Pentru scurt timp reuseste sa recastige puterea, dar istoria nu va mai fi niciodata de partea lui. Englezii il exileaza pe insula Sfanta Elena. Dureri ciudate il bantuie, se simte tot mai rau. Chiar si asa, nu inceteaza nicio clipa sa scrie, sa gandeasca, sa dicteze. intr-un ritm ametitor Max Gallo relateaza ultimii noua ani din viata barbatului a carui amintire avea sa ramana inscrisa pentru totdeauna in memoria Europei.

Mai multe informatii
AutorMax Gallo
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2013
EdituraAllfa
Format130x200
ISBN978-973-724-360-7
Numar pagini464
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.