Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Muzeul operelor disparute

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-1984-37-7
Editura: Vellant
Autor: Simon Houpt
Data aparitiei: 2009
Muzeul operelor disparute
Pasionatii de lumea artei sunt invitati la o plimbare imaginara prin cea mai mare galerie de arta care n-a existat niciodata: Muzeul operelor disparute. Albumul, aparut la editura Vellant in conditii grafice  remarcabile, combina placerea reintalnirii unor opere celebre cu povestile din spatele disparitiilor lor dramatice, misterioase sau, uneori, ridicole.

Fascinanta poveste a furtului de arta din epoca moderna se transforma in cartea lui Simon Houpt intr-o investigatie de detectiv. Ceea ce a inceput ca luare de prazi de razboi sub forma tezaurelor artistice de catre armatele invadatoare a explodat intr-o sofisticata operatiune internationala. Insa marile furturi de opere de arta constituie doar o parte din aceasta fascinanta poveste. Houpt ii aduce pe cititori in culisele Scotland Yard, FBI si Interpol, in timp ce echipele de recuperare a lucrarilor de arta pun la cale operatiuni de supraveghere si sub acoperire. El isi conduce cititorii intr-o lume subterana a spalarii de bani, a drogurilor, a traficului ilicit de arme si a terorismului - in care mizele ambelor parti sunt extrem de mari.

Simon Houpt locuieste in New York, dar lucreaza pentru cel mai important cotidian din Canada, The Globe and Mail, ca editorialist specializat in arta si cultura. A urmarit indeaproape excentricitatile lumii artistice si a licitatiilor de arta si a mers pe urma banilor implicati in afacerile cu obiecte de arta. Articolele sale au aparut in paginile a numeroase publicatii internationale, precum The New York Times si revista GQ.
Mai multe informatii
AutorSimon Houpt
Data aparitiei2009
EdituraVellant
Format200x270
ISBN978-973-1984-37-7
Numar pagini192
TraducatorIoana Novac
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.