Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
10,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Moscoviada

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-724-250-1
Editura: Allfa
Autor: Iuri Andruhovici
Data aparitiei: 2009
Cartea Moscoviada scrisa de Iuri Andruhovici a aparut la editura Allfa si face parte din Colectia Literatura universala.

Cartea Moscoviada scrisa de Iuri Andruhovici a aparut la editura Allfa si face parte din Colectia Literatura universala.

Otto von F., student la filologie si originar din Ucraina de Vest, traieste la Moscova ? ,,inima putreda a unui imperiu mai mult mort decat viu?. In caminul Institutului Gorki, stau ingramadite laolalta sperantele poetice ale provinciei sovietice ? viitori reprezentanti ai literaturilor nationale, alcatuind versuri in idis medieval, poeme ucrainene in versuri si strofe de cantece uzbece. Este inceputul anilor nouazeci, atmosfera e incordata, iar vodca e pe sponci. Intr-o zi de mai, Otto von F. o ia din loc, cu gand sa cumpere cadouri de la Lumea copiilor, magazinul de langa Lubianka, inchisoarea KGB. Se pierde insa pe coridoarele nesfarsite si se trezeste in tunelurile canalizarii, unde cade in mainile unor agenti secreti, a caror misiune este sa creasca o armata de sobolani. Iuri Andruhovici isi asuma rolul de Vergiliu al tanarului erou prin Infernul moscivit, fiind ghidul care il conduce prin catacombele de sub Kremlin si pe terasele metroului secret al puterii.

Mai multe informatii
AutorIuri Andruhovici
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2009
EdituraAllfa
ISBN978-973-724-250-1
Numar pagini248
Tip copertaBrosata
TraducatorDragos Dinulescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.