Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
27,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Moartea vine on-line - seria Kathryn Dance

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-609-637-9
Editura: Rao
Autor: Jeffery Deaver
Data aparitiei: 2014
Cartea Moartea vine on-line scrisa de Jeffery Deaver a aparut la editura Rao si face parte din Colectia Carte de buzunar.

Cartea Moartea vine on-line scrisa de Jeffery Deaver a aparut la editura Rao si face parte din Colectia Carte de buzunar.

Cand locuitorii Peninsulei Monterey descopera pe marginea autostrazii o serie de cruci memoriale pe care data inscrisa este una din viitor, iar consecinta este de fiecare data o noua crima, panica se raspandeste viral, cu aceeasi viteza cu care escaladeaza zvonurile si teoriile pe blogul „The Chilton Report“. Acesta este punctul de plecare al investigatiei desfasurate de Kathryn Dance, experta in chinestezie si detectiv de elita, care ajunge rapid intr-o lume complet nefamiliara - cea a internetului, a blogurilor, a jocurilor on-line de rol, abundand in nume ezoterice, personaje stranii si avataruri inspaimantatoare. Este Travis ucigasul pe care il cauta Kathryn, asa cum sustin comentatorii de pe blog? Romanul lui Deaver incepe ca o promisiune si, asemenea internetului, ajunge la dimensiuni incontrolabile. Autorul ne introduce in zona intunecata a lumii virtuale, in care fiecare identitate poate deveni doar o voce virulenta din spatele ecranului, rezultand un thriller care solicita atentia cititorului pas cu pas, cu rasturnari de situatie magistrale si un complot ambitios si complet inedit.

Mai multe informatii
AutorJeffery Deaver
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2014
EdituraRao
ISBN978-606-609-637-9
Numar pagini448
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.