Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Miss Wyoming

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-689-322-3
Editura: Humanitas Fiction
Autor: Douglas Coupland
Data aparitiei: 2009
Cartea Miss Wyoming scrisa de Douglas Coupland a aparut la editura Humanitas Fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Cartea Miss Wyoming scrisa de Douglas Coupland a aparut la editura Humanitas Fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Se iau doua foste glorii ale Hollywoodului. Susan Colgate – regina tabloidelor – a participat la primul concurs de frumusete la varsta de cinci ani, a facut primele operatii estetice la zece, a refuzat un titlu de Miss America, si-a trait cele 15 minute de celebritate si si-a inscenat moartea. John Johnson, fost producator de succes, a dus o viata de excese, dar acum a renuntat la toate bunurile lumesti si traieste ca un hoinar. Povestea lor de dragoste are romantismul unor Ken si Barbie angoasati, dar si realismul unor oameni in carne si oase care au incercat totul. La a doua lor intalnire, Susan dispare fara urma, iar cautarea ei va da un nou sens vietii lui Johnson. Tocmai aceasta cautare a sensului intr-o lume decerebrata il obsedeaza pe Coupland inca de la Generatia X, generatie care acum a mai dospit si a ajuns la voluptatea unor concluzii. Scriitorul inregistreaza zgomotul culturii urbane cu acuratete perfecta, redandu-l cu nuante de umor ambiental si o sensibilitate pop frenetica, inepuizabila. Tot ce inseamna cultura populara in America anilor '90 e prezent in roman: experiente in afara trupului, industria frumusetii, zvonistica pe Internet, pelerinaje la urnele celebritatilor, lumea starletelor, sitcomurile. Satira lui Coupland este extravaganta, insa aproape duioasa, romanul amintind ca atmosfera de filmele lui Jim Jarmusch sau de muzica lui Tom Waits.

Mai multe informatii
AutorDouglas Coupland
CategorieLiteratura contemporana
ColectiaRaftul Denisei
Data aparitiei2009
EdituraHumanitas Fiction
Format130x200
ISBN978-973-689-322-3
Numar pagini304
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Tanara in coma
    Rating:
    %
    32,00 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.