Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Misiunea directorului de resurse umane

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-2119-4
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2011
Cartea Misiunea directorului de resurse umane scrisa de Abraham B. Yehoshua a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Polirom.

Cartea Misiunea directorului de resurse umane scrisa de Abraham B. Yehoshua a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Polirom.

Misiunea directorului de resurse umane constru­ieste un univers populat de fiinte cu suflete si con­stiinte amortite, in care doar un eveniment cutremurator mai poate redestepta respectul pentru valori profund umane precum dragostea si compasiunea pentru se­meni. Un atentat sinucigas petrecut intr-o piata din Ierusalim provoaca moartea unei femei necunoscute, asupra careia se gaseste un singur document: o foaie de salariu cu antetul intreprinderii unde aceasta lu­cra. Cind un jurnalist oportunist incearca sa pro­voace un scandal acuzind intreprinderea de „lipsa de umanism”, conducerea il desemneaza pe directo­rul de resurse umane sa se ocupe de caz. Voiajul ti­narului director de resurse umane in tara de origine a femeii pentru a insoti sicriul acesteia si a lua parte la inmormintare alaturi de familie capata proportiile unei calatorii initiatice, la capatul careia va deveni mai matur, mai responsabil si mai „uman”. Romanul a fost ecranizat de celebrul regizor Eran Riklis intr-o coproductie romano-israeliana care s-a bucurat de un mare succes de public.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2011
EdituraPolirom
ISBN978-973-46-2119-4
Numar pagini288
Tip copertaBrosata
TraducatorAny Shilon
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.