Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
9,90 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Minciuni periculoase

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-50-1622-7
Editura: Humanitas
Autor: Lisa Unger
Data aparitiei: 2007
Cartea Minciuni periculoase scrisa de Lisa Unger a aparut la editura Humanitas fiction si face parte din Colectia Thriller & mystery.

Cartea Minciuni periculoase scrisa de Lisa Unger a aparut la editura Humanitas fiction si face parte din Colectia Thriller & mystery.

Minciuni periculoase este o carte despre familie, despre ce ne leaga si ce ne desparte de oamenii cei mai apropiati noua. Si despre neputinta de a rupe aceste legaturi chiar in cele mai disperate situatii. Este o carte despre alegeri, despre cum pot deciziile neinsemnate sa ne afecteze viata si despre consecintele lor imprevizibile. Inchipuiti-va ca totul este o iluzie. Ca familia dumneavoastra este o fatada. Ca numele dumneavoastra este fals. Ca viata dumneavoastra este un scenariu scris de altii. Asta afla intr-o buna zi tanara scriitoare Ridley Jones. Daca ar fi intarziat doar un minut, daca ar fi luat metroul in loc sa astepte un taxi, ar fi trait mai departe, confortabil, intr-o iluzie perfecta. Dar Ridley primeste o scrisoare misterioasa pentru ca ajunge in locul nepotrivit la timpul potrivit. Obligata sa puna sub semnul intrebarii tot ceea ce crede ca stie despre ea insasi, Ridley se aventureaza intr-un teritoriu intunecat si periculos, unde toti au ceva de ascuns, chiar si barbatul care o iubeste.

Mai multe informatii
AutorLisa Unger
CategorieHorror/Thriller/Mistery
Data aparitiei2007
EdituraHumanitas
ISBN978-973-50-1622-7
Numar pagini412
TraducatorRaluca Maria Dumitru
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.