Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
Pret standard 39,00 Lei Pret special 35,10 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Mi-au scanat mansarda, n-au gasit nimic

Rating:
%
In stoc
Cartea Mi-au scanat mansarda, n-au gasit nimic scrisa de Clive Whichelow si Mike Haskins a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Rasul lumii
Mi-au scanat mansarda, n-au gasit nimic este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cartea Mi-au scanat mansarda, n-au gasit nimic scrisa de Clive Whichelow si Mike Haskins a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Rasul lumii.

Mike Haskins si Clive Wichelow intocmesc o antologie a stupizeniei pentru care - impardonabil - nu aleg nici o vedeta carpatina. Figureaza in schimb, cu productii pe spranceana, toata floarea cea vestita a Occidentului si a Americii, de la Kevin Keegan la Britney Spears, de la Victoria Beckham la Samuel Goldwyn si de la Yogi Berra la Tony Blair. Mi-au scanat mansarda, n-au gasit nimic e de fapt ecoul unei cugetari a lui Einstein: „Doua lucruri sunt infinite, prostia si universul. Dar despre acesta din urma am unele rezerve.“ Pentru deschiderea apetitului, iata trei exemple dintr-o recolta de cateva mii (urmeaza sa le descoperiti autorii deschizand cartea): „Daca ar trai Roosevelt, s-ar rasuci in mormant“; „O sa cred in televiziunea color cand o s-o vad negru pe alb“ si „Nu e o iluzie, doar pare“. 

Mai multe informatii
AutorMike Haskins, Clive Whichelow
CategorieLiteratura de divertisment
Data aparitiei2009
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Mi-au scanat mansarda, n-au gasit nimic
    Rating:
    %
    Pret standard 39,00 Lei Pret special 35,10 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.