Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
Pret standard 43,00 Lei Pret special 34,40 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Metode si tehnici in asistenta sociala - Floricica Mariana Calin , Laura Rodica Giurgiu - Editura Pro Universitaria

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-26-1470-6
Editura: Pro Universitaria
Autor: Floricica Mariana Călin , Laura Rodica Giurgiu
Data aparitiei: 2021
Cartea Metode si tehnici in asistenta sociala scrisa de Floricica Mariana Calin si Laura Rodica Giurgiu a aparut la editura Pro Universitaria in anul 2021 si face parte din categoria Stiinte umaniste.

Cartea Metode si tehnici in asistenta sociala scrisa de Floricica Mariana Calin si Laura Rodica Giurgiu a aparut la editura Pro Universitaria in anul 2021 si face parte din categoria Stiinte umaniste.

Lucrarea Metode si tehnici in asistenta sociala este conceputa in asa fel incat sa le permita studentilor alegerea adecvata a metodelor, a tehnicilor si a procedeelor pentru diagnoza si interventia sociala „inca de pe bancile facultatii” si pana la transpunerea eficienta a acestora in munca de birou, sau de teren.

Inainte de a-si forma competentele, cunostintele si deprinderile necesare practicii in domeniu, ori de a invata cum sa utilizeze teoriile si metodele, este nevoie ca aspirantii la profesia de asistent social sa fie cat se poate de receptivi la informatia fundamentata pe seama cercetarii si la rigoarea stiintifica. In acest scop, este necesara folosirea gandirii critice, prin intermediul careia pot fi confruntate si demontate convingerile distorsionate, prejudecatile ori stereotipurile, pentru a fi eliminata pe cat posibil tentatia cunoasterii comune.

Conceptele esentiale, utilitatea si aplicabilitatea lor in practica domeniului, se impletesc constant pe parcursul cartii cu latura autentic-umana a viitorului asistent social, cu abilitatile si deprinderile necesare in relationarea empatica si in comunicarea activ-reflexiva cu clientii sai, cel mai adesea proveniti din randul grupurilor vulnerabile.

Mai multe informatii
AutorFloricica Mariana Călin , Laura Rodica Giurgiu
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2021
EdituraPro Universitaria
ISBN978-606-26-1470-6
Numar pagini206
Tip copertaNecartonata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.