Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
24,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Memoriile unui nebun. Noiembrie

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-5071-2
Editura: Polirom
Autor: Gustave Flaubert
Data aparitiei: 2015
Cartea Memoriile unui nebun. Noiembrie scrisa de Gustave Flaubert a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Memoriile unui nebun. Noiembrie scrisa de Gustave Flaubert a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Aceste texte de tinerete, pasionante, rascolitoare, strabatute de angoasa adolescentei si de fervoarea, dar si de spiritul autocritic ale celui care se stie predestinat literaturii, ne ofera o imagine captivanta, inedita, a scriiturii unuia dintre cei mai mari prozatori ai secolului al XIX-lea. Memoriile unui nebun, text aproape in intregime autobiografic, este jurnalul crizei sentimentale si existentiale prin care trece un adolescent exaltat, al primelor incercari si deceptii amoroase si al drumului lung si dificil spre maturizare. Temele si o parte din personajele de aici vor fi dezvoltate apoi in romanele de maturitate, cu precadere in Educatia sentimentala. Inspirat din betia iubirii pe care Flaubert a cunoscut-o in bratele frumoasei Eulalie Foucaud, Noiembrie exploreaza natura dorintei si a erotismului si conflictul dintre nevoia de insingurare si foamea de afectiune. Marie, personajul care aduna la un loc energiile textului, este o tinara prostituata, o fiinta de o senzualitate aparte, in care violenta se uneste neasteptat cu erotismul frust si care aminteste de chipul ascuns al Emmei Bovary.

Mai multe informatii
AutorGustave Flaubert
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2015
EdituraPolirom
Format130x200
ISBN978-973-46-5071-2
Numar pagini208
TraducatorNicolae Constantinescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Educatia sentimentala - Gustave Flaubert - Editura Litera
    Rating:
    %
    Pret standard 24,90 Lei Pret special 17,43 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.