Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
16,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Memoriile lui Sherlock Holmes vol.2 - Sir Arthur Conan Doyle - Editura Gramar

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-695-004-6
Editura: Gramar
Autor: Arthur Conan Doyle
Data aparitiei: 2014
Cartea Memoriile lui Sherlock Holmes vol.2 scrisa de Sir Arthur Conan Doyle a aparut la editura Gramar in anul 2014 si face parte din categoria Beletristica.

Cartea Memoriile lui Sherlock Holmes vol.2 scrisa de Sir Arthur Conan Doyle a aparut la editura Gramar in anul 2014 si face parte din categoria Beletristica.

Cu inima grea iau tocul ca sa scriu aceste ultime cuvinte in care voi relata darurile unice prin care se distingea prietenul meu, domnul Sherlock Holmes. Intr-un mod incoerent si, asa cum simt profund, pe deplin nepotrivit, am incercat sa povestesc straniile experiente pe care le-am avut in compania lui, de la sansa care ne-a adus pentru prima oara impreuna in perioada Studiului in rosu pana la vremea implicarii lui in aceasta chestiune a Tratatului naval - o implicare care a avut efectul neindoielnic de a preveni un scandal international serios...

Fragment din carte:

- Buna seara, domnule doctor, a spus Holmes pe un ton vesel. Ma bucur sa vad ca ati asteptat doar cateva minute.

- Ati vorbit cu vizitiul meu, deci?

- Nu, lumanarea de pe masuta mi-a spus acest lucru. Va rog sa va reluati locul si sa imi spuneti cu ce va pot ajuta.

- Eu sunt doctorul Percy Trevelyan, a spus oaspetele nostru, si locuiesc in strada Brook, la numarul 403.

- Nu cumva sunteti autorul unei monografii despre leziunile nervoase interne? am intrebat eu. Obrajii lui palizi s-au imbujorat de placere auzind ca lucrarea lui imi era cunoscuta.

- Atat de rar aud despre o lucrare despre care credeam ca era chiar moarta, a spus el. Editorii mei mi-au dat o veste descurajanta despre vanzarea ei. Sunteti si dumneavoastra, presupun, medic?

- Un chirurg militar in rezerva.

- Hobbyul meu au fost dintotdeauna tulburarile nervoase. As vrea sa le fac o specialitate in sine, dar, desigur, toate lucrurile trebuie facute pe rand. Acest detaliu, insa, este in afara problemei, domnule Sherlock Holmes, si consider ca timpul dumneavoastra este destul de pretios. Treaba este ca recent in casa mea din strada Brook s-a petrecut un sir neobisnuit de evenimente si in seara aceasta ele au ajuns la un asemenea deznodamant, incat am simtit ca era imposibil sa mai astept macar o ora inainte de a va cere sfatul si ajutorul.

Sherlock Holmes s-a asezat si si-a aprins pipa.

- Le veti primi cu placere pe amandoua a spus el. Va rog sa imi povestiti mai in detaliu imprejurarile care v-au tulburat.

Mai multe informatii
AutorArthur Conan Doyle
CategorieBeletristica
Data aparitiei2014
EdituraGramar
ISBN978-606-695-004-6
Numar pagini169
Tip copertaBrosata
TraducatorGabriel Malaescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.