facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Memomed editia 25 anul 2019 - Editura Universitara

Memomed editia 25 anul 2019 - Editura Universitara

89,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 2069-2447-2019
Editura: Universitara
Numar pagini: 1150+344
Data aparitiei: 2019
Limba: Romana
Format carte: 105x190
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Memomed editia 25 - 2019 a aparut la edituraUniversitara in anul 2019 si face parte din categoriaMedicina si farmacie.

Setul contine doua volume: Memomed si Ghidul farmacoterapic alopat si homeopat.

Lucrarea de fata intentioneaza sa contribuie activ la informarea continua a profesionistilor care lucreaza in domeniul sanatatii. O atentie deosebita a fost acrodata bolilor rare si chiar daca cercetarea in acest domeniu este relativ deficitara datorita esantionului de populatie restrans, progresele facut prin autorizarea medicamentelor orfane sunt remarcabile.

Fragment din lucrare: Domeniul medicamentului este o parte integranta a medicinii, prezent in toate specialitatile practicii medicale, fara care nu se poate concepe o practica medicala completa si eficienta.

Medicamentul este obiectul de studiu al stiintei medicale si Frmacologia este instrumentul singular de lucru al celor doua metode terapeutice, numite metode farmacoterapice, alopatia si homeopatia. Medicamentul este definit ca "orice substanta sau produs care are proprietatea de a influenta structurile si functiile organismului, producand stimularea sau inhibarea lor si putand fi utilizata la tratarea, ameliorarea si prevenirea bolilor". Potrivit acestei definitii si tinand seama ca organismul este unic in structuri si functile lor, rezulta ca si conceptul de medicament este unul singur. Conform legii generale a naturii, unitate in diversitate, medicamentul unic ca si concept are mai multe forme concrete. Aceste forme, in conformitate cu legea Arndt-Schultz, se pot grupa in doua categorii principale, medicamentul alopat si medicamentul homeopat.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Valoare
Calitate
Pret
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...